VOPAK HQ Rotterdam

Het hoofdkantoor van VOPAK aan de Westerlaan in Rotterdam is getransformeerd tot een bruisend ontmoetingscentrum en een inspirerende open werkomgeving.

Lees meer

Woonhuis Van Der Lof Amsterdam

Voor de familie Van der Lof heb ik vaker gewerkt; met het team van Hollandse Nieuwe en Noord eerst aan een deelopdracht en later de rest van hun huis in de Amsterdamse binnenstad.

Lees meer

De Lytse Kaep Gaastmeer

In de zomer van 2016 stuitte ik op een huisje op een fries boerenerf dat (net als de boerderij zelf) al jaren recreatief in gebruik was.
 

Lees meer

Schoolmeubelcollectie DOM

Schoolmeubelcollectie, geïnspireerd op meubels van Dom Hans van der Laan.

 

Lees meer

VOPAK Chemieweg

Kantoorgebouw van VOPAK in de Rotterdamse havens van binnen en buiten getransformeerd van een zeer gedateerd hokkerig gebouw tot een inspirerende open werkomgeving...

Lees meer

De polder als uitvalsbasis

Almere, niet de meest sexy place to be, maar wel een prima uitvalsbasis: een ruime werkplek aan huis, centraal in Nederland om mijn opdrachtgevers te ontvangen of om overal binnen een dik uur te zijn om te werken met de verschillende teams die ik voor mijn projecten samen stel.

Lees meer

&WINE Haarlem

Na de ontwikkeling van het &WINE concept begin 2015, de opening van de 1e winkel in Bunnik en de enwine.nl website is eind november 2015 op de Wagenweg 25 de 2e winkel van &WINE feestelijk geopend.

Lees meer

Hervormd Lyceum Zuid - Amsterdam

De onderbouw van het Hervormd Lyceum Zuid in Amsterdam maakte al gebruik van een kantine die gehuisvest is in een voormalige fietsenstalling van de school.        

Lees meer

Groot aan de Brink, Laren

Concept, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding voor een modewinkel in het centrum van Laren.

 

Lees meer

Kantoor Amsterdam

Voor een beursgenoteerd biotech bedrijf is er een nieuw hoofdkantoor ontworpen. Er is een transparante werkvloer voor ruim 50 mensen ontwikkeld, waar toch veel intimiteit is gecreëerd door de open zones...

Lees meer

Nextpax, WTC Almere

Niets meer dan de office essentials voor de nieuwe ondernemer. Een “fun place to be” met een bar waar aan gewerkt, gedronken, geluncht kan worden, een werktafel van 8 meter waar 12 mensen aan kunnen werken.

Lees meer

&WINE Bunnik

Hybride wijnwinkel/barconcept waarbij het gaat om goede lekkere wijn en de ervaringen rondom het wijn drinken.


Lees meer

Bertrand Russell College - Krommenie

Wat begon met de vraag naar een nieuw kleurplan, eindigde met een complete metamorfose van een scholengemeenschap met 2 locaties in Krommenie.
             

Lees meer

Ventolines Almere

Ventolines is een snelgroeiende adviseur en ontwikkelaar van wind- en zonne-energieparken.


Lees meer

TNO

Het nieuwe hoofdkantoor van TNO Den Haag is in gebruik genomen. In New Babylon gelegen naast het CS van Den Haag waar gewerkt, gewoond en gewinkeld wordt zijn de uitgangspunten van TNO verwezenlijkt. 

Lees meer

Inspiratie

Reizen naar steden, dorpen en streken, bezoeken van een museum of een wijnboer. Energie krijgen van een wandeling op een Waddeneiland of een fietstocht door de polder.

Lees meer